Кирил Петков заяви, че те не са работили в интерес на родината ни!

Новината на последния час - премиерът ни в оставка изгони рекордните 70 руски дипломати от България. Кирил Петков обяви това официално и заяви, че още след дни те ще бъдат натоварени в самолет за Москва и дим да ги няма от нашата територия.

Причина за решението е фактът, че според Петков, тези 70 души са работили за чужди интереси и едва ли не, са били шпиони на държавата ни като са докладвали на истинските си лидери. "Това го знаем от службите. Няма да ви казвам какво точно са правили и каква именно информация са предоставяли, но има неопровержими данни, че са правили точно това.

Тези хора са били на високи постове, най-различни високи постове в държавата ни, а не само не са работили за България, но и действията им са били насочени против нея. Това няма как да остане така. Нищо против нямам руските граждани и руснаците в самата Русия, но няма да търпим шпионаж в собствената ни родина, заради чужд интерес", каза Петков.

Знаем, че в деня на успешния вот на недоверие към собствения му кабинет, той обяви, че е свален не само от Борисов, от Пеевски, от Доган и от Слави, но и от посланика Митрофанова. Теза, която ошашави едни и искрено разсмя други.