От пресцентъра на партията са категорични, че това е поредната платена провокация срещу тях

Неизвестни са изпотрошили офиса на Атака във Варна. Вандалите са изпочупили всички прозорци на централата. От партията лично потвърдиха тази информация с официално съобщение. И не само това.

[caption id="attachment_262910" align="alignleft" width="300"]Изпотрошиха офиса на Атака във Варна Изпотрошиха офиса на Атака във Варна[/caption]

В изявлението на националистите се казва, че от партията са убедени, че зад посегателството се крие и полицейска намеса. В изявлението на централата се казва, че от Атака разполагат с неопровержими данни, че хора на полицай Костадин Колев от морската столица са автори на вандалския акт. От партията обявиха, че това е поредната платена провокация срещу тях, която цели да срине авторитета им.

"Това е просто поредната провокация от активните мероприятия, започнати срещу нас в последния месец", се казва в писмото. Заради изпочупените стъкла Варненската прокуратура е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител за повреждане на чужда собственост. От Атака обаче настояват полицаят и хората от обкръжението му да бъдат разследвани заради появилата се информация, че Колев е свързан с престъпните кръгове в морската столица, предават от ПИК.