Гербаджийският кмет на Сливен Стефан Радев започна предизборната кампания неофициално. Той организира пищно парти, на което звучеше дивата чалга на Софи Маринова. Присъствали всички видни сливанлии, а разходите са поети от общинския бюджет.

На забавата са били поканени всички ключови хора, които биха могли да повлияят на предизборната надпревара през есента на тази година.

Сред гостите са забелязани и Стела Костова, която е местен тартор на ромите. Също присъствала и Пепа Чиликова, което е зам.-кмет на общината, а любопитното е, че съпругът й е шеф на ДАНС за Сливен.

Също така поканени били и всички заможни роми, които имали някакво влияние над гласуването в махалата. Те са ухажвани на всички избори, тъй като с поне 20 хиляди гласа се явяват ключов фактор за решаване на кметската битка.

Сред гостите е бил забелязан и Стефан Пасков, който е представител на формацията на Мая Манолова в града.

Мнозина станали свидетели на шокираща гледка, когато лично кметът на общината – гербаджията Стефан Радев въртял мазни гюбеци с лидерката на ромите Костова, а в същото време „човекът на Манолова“ по кавалерски танцува със зам.-кметицата, зад която стои ДАНС и общинската администрация.

Източник: narod.bg

 

Изненада: Кмет на ГЕРБ започна предизборната кампания със Софи Маринова и ДАНС на пищно парти