Илиан Тодоров от Атака проговори за уж компрометиращите снимки, на които той е щракнат с непозната блондинка

Илиан Тодоров от Атака проговори за уж компрометиращите снимки, които тази сутрин обиколиха медийното пространство. На кадрите депутатът е щракнат да гушка непозната блондинка. В съобщението си до медиите авторът на компромата, който не се е представил с името си, а е предпочел да остане анонимен, твърди, че жената до Илиан Тодоров от Атака не е законната му съпруга е фолк дива. С която народният представител кръшка на законната си половинка, докато тя го чака в дома им.

[caption id="attachment_404296" align="alignleft" width="300"]Илин Тодоров от Атака и жена му Илин Тодоров от Атака и жена му[/caption]

Тези твърдения предизвикаха гнева на народния представител и той заяви, че смята да издири кой стои зад компромата и да го съди. Причината? На кадрите Тодоров изобщо не е с непозната фолкдива, а със съпругата си. Илиан Тодоров от Атака смята, че зад опита за интрига стои фактът, че той участва в няколко комисии, а в момента предстоят 14 законопроекта, които са подготвяни от партията му.

Тодоров е и част от комисията за борба с корупцията, в който преди няколко дена постъпи сигнал и срещу журналиста Сашо Диков. Който реагира доста остро. Илиан Тодоров от Атака обаче коментира, че от Комисията няма как да си затворят очите за сигнала само заради реномето на репортера, предават от БЛИЦ.

[gallery link="file" ids="404297,404298"]