И силиконовата изпълнителка на лекия жанр Таня Боева напира за победа на 29 октомври и връщането на българщината и националното самосъзнание. Така изглежда в Стара Загора номинацията на партия „Възраждане“ за общински съветник в Града на липите в лицето на чалга примата Таня Боева, която се прочу с делата, които води с екссъпруга си Мишо Бургуджиев.

 

Кандидат-общинарката е неразпознаваема на плакатите, тъй като очевидно някой е прекалил с фотошопа. Тя се състезава от партията на Копейкин, след като била поканена лично от варненския представител да управлява старозагорци идните 4 години. Факт е обаче, че е до такава степен доизкусурена на снимката, че мнозина биха се запитали дами има възраст, че да се кандидатира за общински съветник.

 

И Таня Боева се напъва за общински съветник

 

В профила си в Инстаграм, Таня Боева отбелязва, че подкрепя „Възраждане“, тъй като единствено в тяхно лице вижда шанс за запазване на националната ни независимост и защита на интересите ни. Допълва, че приела с отговорност поканата да бъде кандидат за общински съветник в Стара Загора и изразява пълната си подкрепа за Искра Михайлова, която е кандидатът за кмет на „Възраждане“ – Стара Загора.

 

С тези си думи чалгаджийката не само влезе в устите на избирателите като изключително странен избор от страна на Копейкин, а и стана поредната звезда от лекия жанр, опитваща се да пробие във властта. Или някоя партия да се домогне до властта чрез популярността й, на каквито случаи сме се нагледали доста през последните години.

Източник: Уикенд