Горд съм с моите колеги, които работят в Община Павел баня, и им благодаря! Това заяви в с. Манолово заместник–председателят на ДПС Халил Летифов, който бе специален гост на празника на селото.

ХАЛИЛ ЛЕТИФОВ: ГОРД СЪМ С КОЛЕГИТЕ ОТ ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ НАЧЕЛО С КМЕТА ИСА БЕСООЛУ, БЛАГОДАРЯ ИМ ЗА ТРУДА!

Благодаря на цялата администрация, на заместник–кметовете, на директорите на дирекции, началниците на отдели, на всички служители на Община Павел баня, начело с кмета Иса Бесоолу! Благодаря им, че това е една от най-мотивираните администрации в цяла България, която се обръща към проблемите на всички свои съграждани и ги решава своевременно. Вярвайте, това е голяма благодат!“, категоричен бе Халил Летифов.

ХАЛИЛ ЛЕТИФОВ: ГОРД СЪМ С КОЛЕГИТЕ ОТ ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ НАЧЕЛО С КМЕТА ИСА БЕСООЛУ, БЛАГОДАРЯ ИМ ЗА ТРУДА! - Снимка 2

Той подчерта и заслугата на местния фолклорен ансамбъл „Детелини“, самодейните състави и пенсионерски клубове, за това, че съхраняват традициите и българския фолклор.

ХАЛИЛ ЛЕТИФОВ: ГОРД СЪМ С КОЛЕГИТЕ ОТ ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ НАЧЕЛО С КМЕТА ИСА БЕСООЛУ, БЛАГОДАРЯ ИМ ЗА ТРУДА! - Снимка 3

Вие сте средище на културата и духовността. Всичко това успяваме да съхраним в нашите хубави населени места и благодарение на вас те са изпълнени с живот“, каза още Летифов и подчерта: „Живеем в разбирателство, без значение от етнос и религия. Нашата заедност няма алтернатива. Затова и в бъдеще ще живеем в заедност и взаимопомощ. Бъдете здрави, вие и вашите сеейства!“

На празника в с. Манолово и с. Асен бяха председателят на Областния съвет на ДПС в Стара Загора Шендоан Халит, кандидати за кметове на населени места в община Павел баня, заедно с кандидата за кмет на Общината Иса Бесоолу, кандидатите за общински съветници от листата на ДПС.

Източник: dps.bg