Мирослав Иванов не пропусна да заяви мнението си пред медиите!

Мирослав Иванов, по-известен просто като годеникът на Лена Бориславова, отколкото в ролята си на парламентарен председател, не се сдържа и този път изригна. Направи го обаче в края на последния работен ден на това правителство, след последното заседание на народните ни представители.

Според Иванов, подобно поведение, каквото се е показвало в залата през последните седмици, повече подобава на каруцарски или махленски сбор, отколкото на депутати. "Това правителство имаше шанс и имаше още какво да даде. Имаше и шанс да се сформира нов кабинет с тези три връчени мандата, но това не стана. И знаете ли защо не стана - защото, вместо да мислят за народа си и да коват закони, депутатите се държаха арогантно, цинично и дори вулгарно помежду си", заяви Иванов.

След което твърдо застана срещу ИТН и ги обвини, че са си намерили не причина, а повод, за да разрушат шансовете за нов кабинет. "Записът на Христо Иванов не е причина и те го знаят по-добре от мен и от всеки. Това беше удобният повод, който си търсеха и бяха наясно, че друг няма да намерят", каза годеникът на Лена.

Той вярва, че заедно с БСП и с ДБ партията им ще успее и дори ще има повече избиратели на вота, който вероятно ще бъде през октомври. Предстои президентът да обяви и датата.