ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Хората не искат да участват в избори, защото последните години изгубиха доверие в политиците, който обслужват всякакви чужди интереси и забравиха за суверена.
 

Фактът, че последните месеци надминахме всички европеиски държави по цени и скъпотия показва колко слаба и безпомощна е държавата, че няма органи за контрол и кой граби отрудените хора.
БНО е партия на българите, не дошлите от запад юпита, а на тези който за 30 години изкараха на плещите си прехода. Нашите политики са насочени към това което интересува българина -
да не растът безпочвено цените на електро енергия, след като България е 3 по големина износител на енергия.

 

Не може да се оправдаваме с войната, че растат цените на олио и хляб при условие, че българия е житница и изнася огромни количества. Спекулата с войната и от леви и от десни е в ощърб на българина. Не може военните заводи да се обогатяват изнасяйки военни боеприпаси, а от парламента да се правят на божи кравички, че нищо нестава.
 

Последните години  управляващите задлъжняха държавата, като взеха кредити,  кредити който бъдещи поколения ще изплащат, за да обогатът сектори в икономиката който правят свръхпечалба.
 

Крайно време е да се базираме на историята, когато България е била трета сила по големина и по мощ в Европа, как е могъл Крум да създаде закони, които да се спазват и носят просперитет и могъщество на България
 

Партия БНО е за спазване на законите.
 

Да се поставят на дневен ред реалните щения на българското населения а не да гледаме на изток или на запад.
 

Една силна държава и сплотен народ са желан съюзник – икономически, политически и военен, независимо от големината на държавата и крайно време е да спрем да казваме, че страната ни е малка, нито е малка нито е бедна, тя е единствената в Европа устояла името си и може да бъде такава.
 

Ако на първо място се поставят националните интереси, който вълнуват всеки българин,
а те са образование, развитие на национална икономика - защита на българският производител, туризъм, култура и най-важният демографски проблем.

 

Как може държави като Йордания да приемат един милион бежанци, който веднага почват да учат и работят, а в България приемаме бежанци курортисти.
 

Националната ни сигурност е болезнен въпрос и не опира до това кой е главен прокурор, а че постоянно служителите на реда са тези, който погазват закона вместо да го защитават
 

Нашата партия слага на начален план проблемите на обикновения българин  и гласоподавател
важното е да даде точния вот на точната партия. На честни политици, а не стари моцуни или внесени от чужбина юпита, защото от неговият глас зависи дали ще имаме поредният торли гювеч в парламента, който не ковът закони а политиканстват.

 

България може да бъде силиконова долина за добър бизнес, селата може да си върнат млатите хора и да развиват селско стопанство и туризъм.
 

Можем да приберем младите хора, като ги субсидираме и има добра социална политика за подпомагане на малък и среден бизнес, това може да задържи и върне хората
а не да скитат немили недраги по чужбина, където винаги ще бъдат неоценени, слабо платени, игнорирани и гастербайтери

 

Фактът, че България стана на първо място по ИТ и идват и чужденци означава, че България има капацитет да задържа младите, който чрез глобализацията може да бъде отвсякъде.
Важно е парламента да влязат не политици облечени в партиини билети, а интелигентни и отговорни българи, който милеят за народа и страната си, които да ползват трибуната не за политическа агитация, а за създаване на действаща и ефективна политика във всички сфери.

 

За обикновения човек не е важно дали ще разрушим един паметник, а дали ще съградим пътища, който ще ни свързват и ще развиват, туризма ще привлекат инвеститори.
Обединението прави силата

 

Важно е да се обединим да им объркаме сметките и направим наказателен вот с Бюлетина номер 7, време е за Българско национално обединение.