На президентските избори след 5 години се очертава епичен женски сблъсък, заричат се анализатори, близки до „Банкя“ и „Дондуков“ 1.

 

Според запознати, този път и Борисов, и Радев, ще заложат на нежния пол. Те вече имат по някой и друг ренегат около себе си, докато жена не ги е предавала, поне не публично и със скандал.

 

Фандъкова се оттегля, за да стане президент?

Така или иначе Конституцията не позволява на Радев да се кандидатира за трети мандат, а и няма как да издигне Десислава Радева за президент. За сметка на това пък Илияна Йотова би могла спокойно да поеме кормилото на държавата в свои ръце. Според някои Радев залага на модела на Путин

  

Борисов на свой ред извади напред Десислава Атанасова, която управлява с твърда ръка парламентарната група. Най-удачният избор за Президентството след пет години обаче е Йорданка Фандъкова. Самата тя наскоро обяви, че повече няма да се кандидатира за кмет, но пък май ще излезе, че е скрила маршалски жезъл в дамската си чанта.

 

Според запознати кротката и предвидима Фандъкова е почти сигурен кандидат за следващите президентски избори, които ще се проведат през 2026 г. А и дотогава хората ще забравят, че Фандъкова е признат експерт по ремонта на ремонтите. От далечината на времето ще избледнеят и спомените за разкривените жълти павета, за претъпканите автобуси и неравни тротоари. По всяка вероятност миловидната й физиономия ще успее отново да разтопи сърцата на обществото. 

 

Да не забравяме, че и баба Ванга беше казала, че руса жена ще спаси България, така че това като нищо може да стане опорна точка на една президентска кампания.

 

Разбира се до президентските избори има още доста време и дотогава я камилата, я камиларя. Току-виж се сбъднал планът за президентска република и се занулят мандатите на Радев, който автоматично става новият Тодор Живков. Не е изключено тогава да му хрумне да се присъединим доброволно към новия СССР на Путин.

Източник: Уикенд