Ева Паунова най-вероятно ще заеме мястото на оттеглилата се Моника Панайотова

Ева Паунова е изненадата в листата на ГЕРБ за евровота през май. Красавицата е бивша манекенка, а в изборната бюлетина е поставена на доста предното пето място. Запознати издават, че най-вероятно неочакваното включване на Ева Паунова означава, че тя ще заеме мястото на Моника Панайотова, която се оттегли неочаквано от политическия живот.

[caption id="attachment_405938" align="alignright" width="212"]Ева Паунова преди години Ева Паунова преди години[/caption]

За незапознатите, това далеч не е първата политическа изява на Ева Паунова. Манекенката е била част от Европейския младежки парламент и е трупала стаж като сътрудник на Илиана Иванова - бивш евродепутат на ГЕРБ. Освен това красавицата е завършила Международни отношения и политически науки в престижния американски университет "Джон Кабот" в италианската столица Рим.

[caption id="attachment_405939" align="alignleft" width="300"]Ева Паунова днес Ева Паунова днес[/caption]

Ева Паунова има и роднинска връзка с шефа на предизборния щаб на ГЕРБ и заместник председател на партията Цветан Цветанов. Манекенката е кръстница на най-малката му дъщеря, а онлайн потребителите веднага заподозряха, че именно това, а не качествата на Паунова, са й уредили толкова челно място в евролистата на партията.

Ева Паунова е позната на широката аудитория най-вече с титлата "Кралица на светлината", която завоюва преди няколко години на тържество в София, припомнят от БЛИЦ.