Тя недоумява как е възможно депутат да се държи по такъв начин

Скандалът с Волен Сидеров получи сериозен отзвук.

Днес в ефира на bTV, очевидката Олга разказа какво се е случило по време на скандалния полет, който взриви цялата страна. Тя твърди, че двете жени, които са били с лидера на „Атака” (Деница Гаджева и Миглена Атанасова) са нанесли множество ритници на момчето, което си е позволило да го нарече „простак”.

Според думите на Олга, по-бойна от двете е била депутатката от националистическата партия Деница Гаджева.

[caption id="attachment_262293" align="alignleft" width="300"]Групичката със Сидеров на летище Варна Групичката със Сидеров на летище Варна[/caption]

Освен, че го ритали, двете питали с пълно гърло защо обижда лидера им. Очевидката е категорична, че „прочутата българска звезда” Сидеров се е държал изключително арогантно, а гледката е била повече от неприятна. Тя не може да проумее как е възможно да се случи подобно нещо.

Олга разказа, че националистът се разхождал из самолета и нарекъл една от пасажерките „лъжкиня”. Направило й впечатление, че стюардесата не взела никакви мерки, дори напротив – наблюдавала случващото се отстрани и се усмихвала. Когато пасажерът Димитър Бахнев нарекъл Сидеров „простак”, той се разярил и го приканил да го нарече отново така, след което групичката, придружаваща националиста му налетяла на бой. Сидеров призовал придружаващите го да снимат с мобилните си телефони, за да са наясно хората, че никой не може да бъде обиждан.

Служителите на реда били с вързани ръце и единственото, което могли да направят е учтиво да го помолят да спре. Олга приключи разказа си с извода, че този човек се чувства безнаказан, за да се държи по този начин, пише Блиц. Най-странното в случая е, че само за броени часове френското посолство смекчи тона и от официалното съобщение на сайта им бе свалено пояснението за българския гражданин в нетрезво състояние, както и призива да се извини.