Със силна подкрепа от членове и симпатизанти ДПС – Ново начало откри предизборната си кампания в Добричка област. Знаково. Събитието се състоя в Регионална библиотека „Дора Габе“ в Добрич – център на духовността, знанието и просветата - ценности, които партията определя като фундаментални в принципите и приоритетите си, пише pronewsdobrich.bg

„На прага на седмите поред избори аз и моите колеги кандидати за народни представители от Добрички избирателен район заявяваме твърдо и убедено – Време е за ново начало! Време е да покажем кои сме и какво можем. Време е за хората на България!“ – обяви пред присъстващите народният представител и водач на кандидатдепутатската листа в 8-ми Добрички избирателен район Ертен Анисова. Тя благодари за подкрепата и доверието на добруджанци, които за пореден път в лицето на ДПС – ново начало припознават отговорните и загрижени за хората политици.

„Тръгваме към тези избори с надежда, амбиция и хъс, защото знаем, че с вас – хората на Добруджа, сме един отбор, един екип, който не може да бъде победен и разбит от евтини манипулации и политически интриги. Силни сме, защото сме заедно. Успешни сме, защото имаме експертния потенциал, политическата воля и управленската култура да рестартираме политическия живот в страната, да върнем доверието в държавата и демократичните ценности“, заяви още Ертен Анисова. Тя с гордост сподели, че е водач на листа, съставена от млади, подготвени, амбициозни професионалисти, сред които има учители, инженери и финансисти.

Заедно с колегите си - кандидати за народни представители, Ертен Анисова заяви готовност за категорична защита на равните права и възможности за развитие на всички граждани, независимо от техния пол, религия, етническа принадлежност.

„Наша кауза са хората, добруването на българските граждани и демократичното европейско развитие на страната ни. Няма да жалим усилия за постигането на тази цел“ – обяви на старта на кампанията в Добричка област Ертен Анисова и призова за подкрепа с бюлетина № 8.

Източник: standartnews.com