"Допускам, че партията на пуделите може да не са в следващия парламент. Те затиснати от всичките пачки и товари ще им е трудно да се влачат с тези сакове" - това каза председателят на ДСП Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

 

"Няма никакво значение какво внасят тези отцепници - те вече не са от ДПС, след като са вече в листи на друга партия. Този случай е приключен.

Казвам го ясно – това лице и хората около него не са от ДПС", допълни Пеевски по адрес на Чакъров и хората около него.

"За конституцията сме работили заедно - не се отричам от това нещо", каза Пеевски по адрес на ПП-ДБ и допълни:

 

"Искам първо да видя как ще протекат разследванията, които за мен се прикриват от главния прокурор.

Тези театри, които се играят, как не искали този главен прокурор... той ги прикрива. Всички видяхте какви чудовищни неща се показват, а какво се случва - всичко бе заметено под килима.

Докато не приключат тези разследвания и не стане ясно какво се случва - с тях не може да разговаряме.

Те нямат никакъв интегритет. Те нямат право да говорят за антикорупционно законодателство и нямат право да се докосват до каквито и да било структури като МВР, Прокуратура, Антикорупционна агенция, защото се вижда, че те са клиенти на тези организации, но всичко се потулва.

Какво стана с ала-бала за изборите? Нищо!", каза Пеевски по адрес на ПП-ДБ и допълни:

 

"За мен прокуратурата не си върши работата".

 

"Аз ясно показах в кои райони ще бъда и си регистрирах първи листите. Ако някой е имал смелостта е трябвало да дойде в моите райони, но както знаем тези лица нямат смелост - винаги са се  крили зад гърба ми толкова много години и се видя какво са въртели.

Те са просто уплашени и го видяхте - те избягаха страхлива", заяви Пеевски по повод това защо с Ахмед Доган не са се изправили в пряка битка на задаващите се избори.

 

"Малки деца, отгледани от мен! Няма да им отговарям" - допълни Пеевски по адрес на отцепниците от ДПС.

 

Какво още каза лидерът на ДПС Делян Пеевски, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu