“Влязох в общинския съвет за да бъда гласът на столичани и най-вече на жителите на гр. Банкя, от където съм родом и съм координатор на ГЕРБ там”. Това заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков най-новият общински съветник Румен Александров, който влиза на мястото на подалия оставка Любомир Минчев. 

 

“Отново виждаме невъзможността на политическата сила, спечелила изборите в София да избере председател на СОС и се надявам колкото може по-бързо работата да започне”, изрази надежда той, допълвайки, че ГЕРБ ще бъдат категорична опозиция и коректив на новата власт.

“Кофите с боклук са пълни, хората падат непрекъснато по тротоарите. Само искам да дам едно сравнение - в район Банкя улиците са почистени и няма контузени от поледиците граждани. Медиите непрекъснато пишат за потрошени хора в цяла София, видяхме и скиори на НДК. Думата е само една - не можене”, убеден е Александров.

Какво още каза най-младият съветник в СОС по отношение на завода за боклук и очаква ли ни криза със сметосъбирането, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu