Димчо Михалевски напусна този свят едва на 48 години

Димчо Михалевски от "Коалиция за България" почина внезапно днес. Депутатът беше едва на 48 години и беше един от най-изтъкнатите кадри на червената партия. Димчо Михалевски напусна този свят след като дълго време се бореше с упорит грип, който прерасна в пневмония. Близките му издават, че няколко месеца преди да почине, Димчо Михалевски се е разболял от грип.

[caption id="attachment_272918" align="alignleft" width="300"]Димчо Михалевски почина след тежък грип Димчо Михалевски почина след тежък грип[/caption]

Самият той на няколко пъти се оплаквал пред приятели, че не успява да свали високата температура и да се отърве от кашлицата. Червеният депутат се лекувал в няколко родни болници, но без успех и затова заминал на лечение в Турция. Дори и лекарите от елитната клиника в Истанбул обаче не успели да се справят с болестта и последиците от нея, тъй като върху имунната му система вече били нанесени тежки поражения.

Димчо Михалевски беше депутат от Коалиция за България от 41-то и 42-то Нардоно събрание. По време на кабинета на Тройната коалиция заемаше поста заместник-министър на регионалното развитие. Преди Нова година Димчо Михалевски също беше на легло, но дойде на работа, за да осигури кворум за работата на Народното събрание, припомнят от Агенция ПИК.