Деница Гаджева и шайка атакисти опитаха саморазправа с гости на предаването "Часът на Милен Цветков"

Скандалното поведение на депутатите от Атака продължава. След като в понеделник нагрубиха служителка във френското посолство и след това нападнаха служители на реда, малко по-рано тази вечер националистите нахлуха в офиса на Нова телевизия.

[caption id="attachment_262401" align="alignleft" width="300"]Депутатите от Атака опитаха да линчуват гостите в Нова ТВ Депутатите от Атака опитаха да линчуват гостите в Нова ТВ[/caption]

Предвождани от Деница Гаджева, народните представители са опитали да линчуват гостите в предаването "Часът на Милен Цветков" - Виктор Стоянов и Цветозар Вълков. Причината за гнева на националистите се оказа участието на Стоянов и Вълков в днешния протест за искане на свалянето на имунитета на Волен Сидеров. Фактът, че при пристигането си в студиото двамата мъже са носели маски на лидера на Атака, съвсем вбесил Гаджева и колегите й - Димитър Димов, Миглена Александрова, Калина Балабанова и Илиян Тодоров.

Те се нахвърлили със заплахи и обиди върху протестиращите като дори се чула заканата, че ще ги накарат да си изядат маските. От екипа на "Часът на Милен Цветков" разкриха, че няколко пъти са канили депутати от партията на Сидеров да се включат в тазвечершното предаване, но получили категоричен отказ. Вместо това са предпочели саморазправата, предават от БЛИЦ.

[gallery link="file" ids="262402,262403,262404,262405"]