Манипулативно, мръснишки и неслучайно в края на работния ден – петък, ден преди деня за размисъл, премиерът Николай Денков по време на излъчването на централните тв новинарски емисии цъфна за да дава извънредно изявление.

И какво е „извънредното“? Иска оставката на шефа на ДАНС Пламен Тончев.

 

Исканата оставка на шефа на ДАНС идва след като Пламен Тончев категорично отказа за даде предложение за освобождаване на заместник председателя на ДАНС Деню Денев, изготвил Справката за ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, извършено от заместник министъра на електронното управление, който изнесе на флашка софтуер и код за машинното гласуване.

 

Николай Денков, който иначе заяви, че нямал време да попита министъра си на електронното управление защо е с охрана на НСО и защо политическия лидер на ПП и депутат Кирил Петков, както и депутатът от ПП Божидар Божанов брутално са го заплашвали, намери обаче време да поиска оставката на шефа на ДАНС.

 

И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС БЕЗ ЗАСЕДАНИЕ НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ! А Е НАКАРАЛ НЯКОЛКО МИНИСТРИ ДА НЕ НАПУСКАТ ДНЕС СОФИЯ И ПО КУРИЕР Е РАЗПЛАЩАЛ ДО ТЯХ, КЪДЕТО ТЕ СЕ НАМИРАТ, ИСКАНЕТО ЗА ОСТАВКАТА, ЗА ДА ГО ПОДПИШАТ!!!

 

Денков посочи и няколко основания за оставката на шефа на ДАНС, които са нагли и отвратителни лъжи!

Позовавайки се на член 7 от закона за ДАНС Денков заяви, че точно по този член трябвало да бъде освободен заместник председателят на ДАНС Денев, а Тончев не го направил.

Член 7 обаче говори за груби и системни нарушения, и НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСНОВАНИЕ за освобождаването на заместник председателя на ДАНС, КОЙТО ПРОФЕСИОНАЛНО СИ СВЪРШВА РАБОТАТА НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ. И няма нито груби, нито системни нарушения.

 

Денков продължава НАГЛО ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ СПРАВКАТА НА ДАНС Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ С ГРИФ СЕКРЕТНО И ДА Е КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, А ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА СПРАВКАТА НА ДАНС Е ОТ ЯВЕН ИЗТОЧНИК!

 

И най-големите идиоти разбраха вече, че когато има явен източник няма как справка да е секретна.

Денков НАГЛО И АРОГАНТНО ЛЪЖЕ, че Справката на ДАНС съдържала „непроверени и манипулативни твърдения“! ТОВА Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!

 

ДЕНКОВ С ОТВРАТИТЕЛНИ ЛЪЖИ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС!  НЯМА ВРЕМЕ ДА ПИТА МИНИСТЪРА СИ ЗАЩО Е С ОХРАНА, НО ИМА ВРЕМЕ ДА ИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС, БЕЗ ЗАСЕДАНИЕ НА МС, А КАТО ПОЛЗВА КУРИЕР!

Справката съдържа конкретна информация, както и видео материал от ЯВЕН ИЗТОЧНИК, КОЙТО ПОКАЗВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИЗВЪРШЕНО ОТ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР ЙОЛОВСКИ.

 

Денков ЛЪЖЕ БЕЗОБРАЗНО, ГОВОРЕЙКИ, ЧЕ ДАНС ИЗВЪРШИЛ САБОТАЖ НА ИЗБОРИТЕ, ДОКАТО ИСТИНАТА Е, ЧЕ НЕ ДРУГ, А ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪРЪТ ИЗВЪРШВА САБОТАЖ НА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС!

 

Денков ЛЪЖЕ ПОЗОРНО, ЧЕ Е ПРЕДОСТАВЕН ДОКЛАД НА ДАНС ЗА РИСКОВЕТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ОТ НЕГО. ТАКЪВ ДОКЛАД НЯМА!!!

 

Денков ЛЪЖЕ, ЧЕ ИМАЛО НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ НА ДАНС И „ДЕСТАБИЛРИЗИРАНЕ НА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС“. АКО ИМА НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ, ТО ТЕ СА НА НЕГОВИЯ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР, КОЙТО С ИЗМЪКВАНЕТО НА СОФТУЕРА НА ФЛАШКА ДЕСТАБИЛИЗИРА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС.

 

Денков ГРОЗНО МАНИПУЛИРА, че ДАНС нищо не правела за България във връзка със списък за сивите пари, но забравя, че основно участие в тези европейски срещи има министърът на финансите.

 

Денков ЛЪЖЕ ОТВРАТИТЕЛНО И НА ПРАКТИКА ИСКА ОТ ДАНС ДА БЪДЕ ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ И ПИЩИ, ЧЕ НЕ БИЛ ПОЛУЧИЛ ОТ ДАНС ИЗПРЕВАРВАЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТАЧКАТА НА ЕНЕРГЕТИЦИТЕ.

 

Това е отвратително! Защото стачката на енергетиците е за социалните им искания и Денков на  практика иска от ДАНС да действа като ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ, КОЕТО Е НЕДОПУСТИМО!

Денков МАНИПУЛИРА ПО ГЬОБЕЛСКИ, ЧЕ ГОДИШНИЯ ДОКЛАД НА ДАНС НЕ БИЛ ПРИЕТ. ДОСЕГА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ДАНС НЕКА ПРОВЕРИ КОЛКО ДОКЛАДА НЕ СА БИЛИ ПРИЕТИ И ОЗНАЧАВА ЛИ НЕЩО ТОВА, ТЪЙ КАТО ДОКЛАДИТЕ СЕ ПРИЕМАТ ИЛИ НЕ ПРИЕМАТ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЩЕНИЯ НА ТОЯ ИЛИ ОНЯ, КОЙТО Е НА ВЛАСТ.

 

На въпрос от репортер има ли име за нов председател на ДАНС, Денков отговори – не.

И ПАК ЛЪЖЕ!

Има име – и това е името на сегашния заместник председател Петър Петров, когото пп-та и гномове турнаха за заместник председател наскоро, спешно и на всяка цена.

 

Това е същият нефелен „спец“ Петър Петров, известен в службите и подиграван, че е изпуснал руски шпионин по най-ахмашкия начин за което АФЕРА информира преди време.

 

И сега АФЕРА ще ви обади и кой е брат му на същия тоя Петър Петров! Брат му е оръжеен търговец, айде, журналя, заинтересувайте се защо на гномове и пп-та им е важен. И като не се справите, накрая АФЕРА пак ще ви информира обстойно.

 

ТАКОВА МЕРЗАВСКО ПАДЕНИЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОМНИ, КАТО ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТЕЗИ „ПРОСТО ИДИОТИ“ С ПРЕМИЕР – ЛЪЖЕЦЪТ ДЕНКОВ!

 

Апропо, вместо да иска оставката на шефа на ДАНС, наглият Денков да отговори що за управленци са те, след като НСО пази депутат от ПП и политически лидер на ПП и Денков – Кирил Петков, НСО пази и министъра на електронното управление, заплашен пък от Кирил Петков!

 

С думи прости НСО пази и ПП тоя, който „ще го убиват“ и ПП „убиеца“, и все от партията, от която е премиер Денков! Кого по напред да опази НСО – ПП „убития“ или ПП „убиеца“?! А! И да не забравим, че НСО пази и „гнома“ Атанас Атанасов. Него пък за какво, хабер нямаме, може би, заради това, че диктува на Денков какви идиотщини да говори и прави!

 

Денков и компания безпрецедентно се нахвърлиха върху ДАНС, защото си свърши професионално работата, искайки от ДАНС да стане ТЯХНА политическа полиция.

Впрочем, такава, каквито бяха спец. службите по времето на Атанас Атанасов – гуру по спец. въпросите на обезумелия Денков.

Веселина Томова

Източник: afera.bg