Депутатката от Атака съвсем очаквано защити лидера си, заяви, че грозните му думи не били обидни

Поредният скандал с участието на депутати от Атака се развихри в национален ефир. Народните представители от националистическата партия Деница Гаджева и Миглена Александрова нападнаха водещите на сутрешния блок на БНТ, където бяха поканени за интервю тази сутрин.

[caption id="attachment_262771" align="alignleft" width="300"]Деница Гаджева отново скандализира в БНТ Деница Гаджева отново скандализира в БНТ[/caption]

Съвсем очаквано, двете потвърдиха версията на Волен Сидеров за това какво точно се е случило на летище Варна и застанаха зад думите му, че представителката на френското посолство го е псувала, а след това полицаят го е обиждал. Скандалната Гаджева обаче не успя да обясни защо лидерът й е псувал журналистите. Спряганата за любовница на Сидеров депутатка заяви, че грозните думи "педерастчета", използвани от Волен по адрес на представители на медиите всъщност не били обидни.

Нещо повече, Гаджева така извъртя нещата, че се опита да намекне, че едва ли не репортерите са си заслужили грозните думи по техен адрес. "Спрете да пишете лъжи и ще спрем да ви наричаме по какъвто и да е начин", изцепи се депутатката. И допълни, че агресивният Сидеров всъщност бил жертва на целенасочена кампания срещу него, разкриват от БЛИЦ.