„Спаси София“ вече срещат сериозен отпор в опита си да се докопат до местната власт в столицата. Доскороо обгрижваните от ГЕРБ „спасители“ се изправиха срещу неочакван опонент на политическото поле.

Запознат с политическите игри в общината сподели, че доскорошната „дружинка“ на „Спаси София“ Демократична България съвсем не е доволна от решението за влизане в кметската битка. В тази връзка се очаква скоро на бял свят да излязат компромати срещу Борис Бонев, които са свързани с негови интимни връзки с мъже.

Студеният сблъсък между „спасителите“ и ДБ вече е стартирал и социалните мрежи се използват като плацдарм. В тях циркулират снимки, на които се виждат четирима, заемащи високи постове в НПО-то - Виктор Чаушев, Гергин Борисов, Андрей Зографски и самият Борис Бонев. В разпространената информация в социалните медии се твърди, че и 4-мата на снимката са в били в преплетени любовни отношения.

Предполага се, че тези компромати са пуснати с цел да се неутрализира и най-малкият шанс за победа на формацията в предстоящите избори. Хора, запознати с предизборните битки предполагат, че това е само началото и скоро ще бъде последвано от „лавина“.

Дали приятелският огън ще повлияе на резултатите на новоизлюпената партия предстои да видим.

Източник: narod.bg

Демократична България вади компромати срещу „Спаси София“?