ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Нека им объркаме сметките и направим наказателен вот .

Дарин Георгиев от партия БНО – Нека им объркаме сметките и направим наказателен вот

Приятели ,съратници и сънародници , изправени сме пред най-голямо предизвикателство в човешката история след Втората Световна война . Предизвикателство ,с което няма да можем да се справим поединично ,въпреки отявлената ни народопсихология на индивидуалисти .Няма да дочакаме и поредния спасител яхнал белия кон на българския наивитет . Стига сме разчитали на месии,лъжепророци ,царе,тикви ,дългучи , кирчовци и кокорчивци . Всеки от нас трябва да поеме личната си отговорност към род,Родина ,семейство и на 2 Април да се отправим към урните за гласуване . Колективната отговорност вече многократно се доказа ,като колективна безотговорност в резултатът на 60 % негласуващи и 7 % вот “не подкрепям никой “ . Една трета от имащи правото да гласуват(33%) решават съдбата на България . В последните два несполучливи парламента се настаниха войнолюбиви партии ,които тласкат страната ни към пропаста на поредната национална катастрофа . България вече е участник във въоръжения конфликт в Украйна с военната помощ ,която оказваме на украинската армия . Участие ,което можем да се опитаме да наречем косвено,започнато с продажбата на оръжия и боеприпаси на други страни ,които в последствие прехвърляха “стоката” на украинска територия . Втората фаза на военната помощ беше гласувана от последния парламент ,като подарък/безплатна безвъзмездна военна помощ ,включваща не само оръжия и боеприпаси ,но и военна жива сила . Третата фаза е тази ,от която няма връщане назад и ние от БНО сме решени да предотвратим,а именно фактическото изпращане на български контингент ,независимо от неговата форма – доброволчески корпус или част от батальон на многонационалните сили на НАТО . От тази фаза връщане назад няма да има . Тя ще изкопае ров между Русия и България ,който ще бъде запълнен с труповете и кръвта на двата народа

Тези ,които искат да въвлекат пряко България в този конфликт не са и помирисвали война през живота си и когато стане напечено първи ще избягат от България ,както веднъж сам за себе си призна Бойко Борисов и първи ще тичат към летищата и ще висят по колесниците на самолетите ,както направиха проамериканските им себеподобни в Кабул ,след като бяха изоставени от господарите си . Ние за разлика от тях нямаме друга Родина и ще трябва да поемаме последствията ,да живеем в пепелищата и руините на Татковина ни .

Тези ,които ме познавате ,знаете че последните 17 години прекарвам в сферата за сигурност ,минавайки през 68 Бригада Специални Сили ,през охранителните структури , Морската сигурност в борба със сомалийските пирати , както и вече дългогодишни мисии в Ирак и Афганистан . Винаги съм правил това ,с което се занимавам с една единствена мисъл ,а именно ,че по този начин държа злото чудовището на войната далече от родния си дом ,недопускайки то да се разрасне и унищожи всичко ,за което си струва да живеем,а именно нашето бъдеще -децата на България .

Като психолог и в частност експерт по конфликтология с научни публикации в тази сфера ,искам да ви дам един пример с емблематичен разговор случил се седмица след падането на Берлинската стена ,а именно ежеседмичната аудиенция на Желязната Лейди,носителка на Ордена на жартиерата и първата жена министър-председател Маргарет Тачър при Нейно Величество Кралица Елизабет ll ,съобщавайки и “ Ваше Величество ,изпълнихме една от целите си . Студената война свърши и ние победихме ! “

Елизабет ll и отговаря “ Една Студена война никога няма да свърши ,ако в нея има победител “ . Кралицата на Англия много добре е знаела ,че само “win-win” , модела може да бъден приложен ,за да се доведе една Студена война до край ,край в който всички печелят и няма загубили . Чувството на загуба е чувство за отмъщение и реваншизъм ,водещо до непрекъснат надпревара за надмощие и подготовка за реални бойни действия ,а именно в случая Трета Световна война ,която вече е на прага ни .

Китайците от своя страна ,гледайки от погледа на пет хилядолетна империя имат поговорка ,в която пожелават на враговете си да живеят в “интересни” времена . Лично аз по-интересни времена не познавам да е имало в човешката история ,довеждайки всички до точката на абсурдност . Започнахме с битката за владеенето на космоса ,стигайки до разполагането на спътници следящи всеки сантиметър от земната повърхност . Минавайки през борбата за ядреното надмощия ,стигайки до над 20 Хил ядрени снаряда със силата да унищожат земята не само веднъж ,а стотици пъти . Равенство между половете ,извращавайки ги в 72 различни състояния на самоопределяне . Борбата за технологично надмощие родила транс хуманистите ,които искат да развият изкуственият интелект до такива нива ,че да замени човешкия индивид или да стане част от него . Пандемия . Храна от насекоми . Срив на финансовата система и фалит на банките . Не искам да правя аналогия от тези “интересни “ времена с текстове от свещените писания и пророчества ,за да не стане прекалено апокалиптична картината , но е крайно време да вземем нещата в свои ръце и да оправим собствения си двор .

НЕКА ДА ИМ ОБЪРКАМЕ СМЕТКИТЕ .

Политическия ,така наречен елит ,трябва да бъде заменен от контра елита . Войнолюбците трябва да бъдат заменени от родолюбците . Партиите от статуквото не бива да остават във властта и не трябва да им бъде позволено да съставят правителство .

Това може да стане по два начина :

1 .Силна партия или ляво обединение насочено към нуждите на обществото и дългосрочен план за развитие и възстановяване на българката суверенност и независимост . За целта са необходими 51 % от гласовете . Скептично,нали !? Аз също все още не виждам ,в толкова силно будно самосъзнание у българите ,за съжаление !

В момента единственият гарант остава Президента и главнокомандващ на Българската армия и служебното правителство ,които могат да спечелят още малко време за самоосъзнаване и пробуждане на българския народ от нихилистичната му прегръдка на самоунищожение и пасива ,но сигурна гибел .

За това имаме Блан “Б”

2. Част от тези 60 % и тези 7% от “не подкрепям никой “ гласувайте за ПП БНО( Българско Национално Обединение ) с номер 7 ,за да успеем да минем бариерата от 4 % ,което е и условието за влизане в парламента . Ние от своя страна няма да се закълнем като депутати и няма да влезем в парламента ,с което парламента ще трябва да бъде разпуснат и обявен за неконституционен . Като гаранция на това в листите си сме заложили само на по един кандидат от избирателен район ,което прави невъзможно влизането на втория по ред кандидат (тъй като той дефакто не съществува ) ,да влезе на наше място .

По този начин ,няма да се даде възможност на отцерогателите и майцепродавците да гласуват нови закони,които да погребат България и да ни хвърлят във война . Служебното правителство ще продължи да управлява до следващите избори през есента ,а ако се наложи и докогато е необходимо ,за да оцелеем като народ и държава или до пълното осъзнаване на голямата част от народа и обединяване на контра елита .

2 Април , бюлетина номер 7 , Българско Национално Обединение ! Да им объркаме сметките !