Пореден цирк в парламента, представителка на ГЕРБ към Мая Манолова: "Я млъкни ма"

Цирк в парламента се разигра пред смаяните погледи на учениците от гимназията във Видин "Цар Симеон Велики". Децата са присъствали на вчерашното заседание на народните ни представители, но са останали буквално безмълвни от простотията и отношенията между депутатите в залата, на които са станали преки свидетели.

[caption id="attachment_382610" align="alignleft" width="300"]Ученици станаха свидетели на безумен цирк в парламента Ученици станаха свидетели на безумен цирк в парламента[/caption]

"Потресени сме! Българският парламент е като джунгла", коментираха ошашавените ученици след безумния цирк в парламента, на който станали свидетели. Децата останали най-възмутени от факта, че народните ни представители не общуват като цивилизовани хора, а само си крещели. Играенето със смартфони и таблети по време на заседанието също не направило добро впечатление на отличниците от гимназията.

"Това е неуважение. Ако съм в час и го направя, ще ме изгонят", разкрива 16-годишната Мира. Върхът на целия сеир се оказа обръщението на Светлана Дукова от ГЕРБ към председателя на парламента Мая Манолова. "Я млъкни ма", заяви нагло герберката пред очите на невярващите гимназисти.

"Жалка картинка", обобщи ситуацията 17-годишният Николай. Само преди месец учениците са били на посещение и в сградата на Европейския парламент, за да наблюдават как работят евродепутатите. Разликата с нашите се оказа от земята до небето. "Пишем им слаб 2 на нашите", без колебание заявиха децата, предават от Нова ТВ.