Любен Дилов-син призова Лена Бориславова в парламента!

Поредният цирк се разигра в парламента днес, когато насред всички обиди и скандали между народните ни представители, се изяви и Любен Дилов-син. Разбира се, той го направи възможно най-възпитано, но явно и иронично зачекна прословутата Лена Бориславова. И то пред собствения й годеник Мирослав Иванов, който временно заема поста на председател на НС.

Дилов се обърна към Иванов по повод на адския скандал с дипломатите от Русия, които - 70 на брой, бяха натирени обратно в родината си от екс премиера Петков. Решението му взриви страшна бомба в държавата и в отношенията ни с Руската федерация като дори от Москва предложиха закриване на посолството си у нас.

Помним, че ден по-късно Петков и Лена заявиха поотделно, че решението не е било негово, а на хората от външно министерство. И това именно бе поводът Дилов да се обърне към Иванов с молба да покани хубавата Лена в НС, за да изясни нещата.

"Виждаме, че днес бившият премиер го няма в залата, та ако може, нека Лена дойде и да отговори на нашите въпроси, защото имаме доста такива. А и, както стана ясно, тя е най-добре запозната с това кой, защо, кога и как е взимал това решение. Ще бъдем радостни да ни го изясни, а и Вие имате по-близка връзка с нея, бихте могли да я поканите", изстреля Дилов.