Червени депутати са разпитвали как да се включат към проекта на Николай Бареков

Червени депутати са изявили желание да се присъединят към България без цензура. Според Ангел Славчев, заместник председател на партията на Николай Бареков, двама народни представители от Коалиция за България се интересуват как могат да сменят партийната си принадлежност.

[caption id="attachment_405287" align="alignleft" width="300"]България без цензура взема двама червени депутати България без цензура взема двама червени депутати[/caption]

Изявлението си Славчев направи по време на брифинг на България без цензура в Перник. Нещо повече, Славчев разкри, че вече дори се е срещал с двамата червени депутати, които са потвърдили желанието си да станат част от България без цензура на Бареков. Ако това действително се случи, Славчев е категоричен, че на 26 май ще ликвидират настоящото правителство.

Заместник-председателят на партията на Бареков разкри още, че местната организация на България без цензура в Своге си има нов представител, който е бивш общински съветник от ГЕРБ, който обаче отдавна се е оттеглил от бившите управляващи. Самият лидер на партията пък Николай Бареков съобщи, че вече имат нов член и от Бургас, където областният представител на НДСВ е напуснал партията си, за да се включи към редиците на Бареков. Като причина за това си решение той изтъкнал арогантното поведение на Антония Първанова, която оглавява НДСВ в момента, предават от ПИК.