На посещение пред симпатизантите си в Ловеч е днес Бойко Борисов, който явно още е настроен на сватбена вълна. Знаем, че наскоро той ожени и дори стана кум на Георг Георгиев от ГЕРБ-младежи, който се взе с тв-водещата Вили Манчева. Църковният им брак обаче ще се състои в края на този месец.

"Още съм развълнуван от този хубав повод, а и де факто аз подтикнах Георг да вземе решението за сватба - казах му, че нещата винаги трябва да се правят изрядно и както му е редът. Та по темата, която е и валидна за политическата ситуация - не пожелавай никога жената на своя ближен, че току-виж си я получил", смее се Борисов.

Той "намигна" с това към предишното правителство на ПП и особено на бившия вече финансов министър Асен Василев, към когото не спести критиките си. "Все съм имал министри, но такова чудо не съм видял. Такива лъжи и спекулации, а народът от беден, по-беден. Ето на, обикалям и говоря с хората - реват горките, цените до небето", коментира Борисов.

Бившият премиер заяви, че в крайна сметка българите ще решат с гласа си кого да подкрепят, но е убеден, че онези, които не могат и не са достойни за управлението на държавата, де факто не бива и да се явяват на избори.