Бившият депутат Иля Пономарев издаде нечувани подробности за Путин!

Иля Пономарев е бивш руски народен представител от Държавната дума на могъщата Руска Федерация. По настоящем бизнесменът живее в Украйна, но е наясно с много факти и скрити истини за Владимир Владимирович и обкръжението му. Именно Пономарев шокира света преди ден като обяви, че руският президент не иска вече да е такъв.

Казано вкратце, Путин се чувствал изморен, бил и отпаднал поради здравословните си болежки и на практика искал да се оттегли от поста си. Засега обаче нямало нито един силен и достоен кандидат за негов заместник, а и като президент бил натоварен с още купища дела, които трябва да довърши, преди да помисли за пенсия.

"Много от чиновниците, от политиците около него, си измиват ръцете още от старта на войната като прехвърлят всички решения на Путин. Да, той е безспорно мъдър и стратег, но за всяко нещо, дори най-дребното, чакат наставленията му. Това изморява и би влудило всеки", коментира Пономарев.

А имало и друго - за Путин останалите политици в Русия били пълни глупаци, така че той с удоволствие се изявявал като стратег и целял да общува почти единствено с международните лидери, най-силните сред тях.