България без цензура ще има цели двама депутати от следващата седмица, сензационно обяви Николай Бареков

България без цензура ще влезе до дни в Парламента. Това обяви сензационно лидерът на новоизлюпената партия Николай Бареков малко по-рано тази вечер в Пловдив. Това ще се случи след като на национален съвет тази събота Земеделският народен съюз реши дали Румен Йончев, който в момента е част от парламентарната група на Коалиция за България, ще напусне редиците им, за да се присъедини към България без цензура.

[caption id="attachment_286150" align="alignleft" width="300"]България без цензура вкарва двама депутати в Парламента България без цензура вкарва двама депутати в Парламента[/caption]

Николай Бареков изтъкна още, че възнамерява да привлече към България без цензура и част от депутатите на ГЕРБ, които все още не са опетнени, изтъкна той. Журналистът потвърди появилата се още снощи информация, че един народен представител на ГЕРБ ще се присъедини към България без цензура. Бареков загатна само, че той е икономист, но отказа да назове името му.

Журналистът призова още Ивайло Московски в най-скоро време да реши на чия страна е. Бившият изпълнителен директор на ТВ7 и настоящ лидер на България без цензура заяви, че няма никакви намерения да прави парламентарна група на партията си в настоящото Народно събрание. Бареков обаче е категоричен, че ще разбие абсолютно всички мнозинства в Парламента, предават от ПИК.