И Чуколов налетя на полицейски служител

Само няколко дни след като лидерът на „Атака” Волен Сидеров взриви страната с поредната си изцепка, депутат от партията се забърка в нов скандал.

Този път главното действащо лице е атакистът Десислав Чуколов, който е и зам.-председател на националистическата партия. Чуколов прояви огромна доза агресия към органите на реда. Според първоначалната информация, агресивното му поведение било „предизвикано” от факта, че полицейските служители не успели да го разпознаят на входа пред Областната дирекция на МВР във Варна.

[caption id="attachment_262337" align="alignleft" width="300"]И Чуколов налетя на полицейски служител И Чуколов налетя на полицейски служител[/caption]

Както е очевидно от видеото, неразпознаването му от страна на полицейските служители го кара да изпусне нервите си и той направо се вбесява. На въпрос от страна на служителите на реда дали трябва да го познават, Чуколов отговаря нагло: „Искаш ли да ме запознаеш за цял живот”, пише pik.bg.

Припомняме, че по-рано днес една от очевидките на скандала, заформен от Сидеров по време на полета София-Варна – Олга разказа, че най-агресивни и нападателни са били атакистката Деница Гаджева и нейната колежка Миглена Атанасова. Двете ритали пасажерът Димитър Бахнев, който има смелостта да нарече Волен Сидеров „простак”.

Все още не е ясно дали в Народното събрание е постъпило искане от главния прокурор на Република България за отнемане на имунитета на Волен Сидеров.