Да споделят визията си за София като уютно, спокойно и сигурно място за хората в златна възраст, гости на пенсионерските клубове в район “Надежда” бяха  кандидатите на ПП ГЕРБ/СДС за кмет на град София Антон Хекимян и за общински съветници Георги Георгиев, Татяна Георгиева, Стефан Марков и Стойка Кръстева. 

Специален гост на тържеството бе и настоящият кмет на столицата Йорданка Фандъкова.

 

Освен много веселие, наздравици и пожелание за успех,  гостите аплодираха връчването на "Златна" монета за специални заслуги  на Елена Киселова, председател на клуб "Свобода". С вълнение, тя благодари за 14-годишното  сътрудничество  и подкрепата от страна на район "Надежда" през това време.

 

“За 16 години създадохме 3 пенсионерски клуба в район "Надежда",  в които членуват  над 200 члена.  Благодаря ви, че днес сте с нас! Използвам възможността да обявя, че сме предвидили  изграждането на  още два нови пенсионерски клуба -  в жк Надежда 1 и в кв. Требич, както и основен ремонт на съществуващия клуб  в жк Свобода.", обърна се към присъстващите Татяна Георгиева, председател на постоянната комисия за децата, младежта и спорта в СОС по време на тържеството.

 

“Честит празник, скъпи приятели от  район "Надежда"! Вие сте не само наш пример и  силна опора, но и едни от най-позитивните и зареждащи хора, с които общуваме. Ще продължим да работим в екип, за  да надграждаме постигнатото в социалния сектор. Нека подкрепим кандидатът за кмет на София Антон Хекимян и кандидатите за общински съветници от  силната листа на ГЕРБ/СДС в град София.", каза още Татяна Георгиева.

 

Антон Хекимян и Татяна Георгиева от ГЕРБ-СДС зарадваха хората в златна възраст: Два нови пенсионерски клуба ще отворят в жк “Надежда” 1 и в кв. Требич

 

“Вече 14 години се чувствам сред приятели, когато гостувам на пенсионерските клубове в  "Надежда".  Вашата позитивна енергия дава сили на всички нас - хората, които работим за развитието на град София. В началото на нашето управление заложихме програма за създаване на  пенсионерски клубове и вече имаме над 24 клуба в град София. Вашият кмет инж. Димов заслужава подкрепата ви, защото е сред активните колеги, които развиват   мрежата от клубове на своя територия. Поздравявам инж. Димитър Димов, който е кметът,  направил най-много за своя  район. Адмирации и за Татяна Георгиева, която дейно подкрепяше районните кметове, за да реализират своите идеи.  Представям ви  Антон Хекимян, който се вписа в нашия екип от първия ден -   със своята  чувствителност към проблемите на хората и възможните решения за разрешаването им. Надявам се да го подкрепите на 29 октомври, защото аз го  подкрепям от сърце.", сподели столичният градоначалник Йорданка Фандъкова.

 

Антон Хекимян и Татяна Георгиева от ГЕРБ-СДС зарадваха хората в златна възраст: Два нови пенсионерски клуба ще отворят в жк “Надежда” 1 и в кв. Требич - Снимка 2

 

“Радвам се, че мога  да се запозная  с всеки от вас, за да бъда близо до вашите радости и грижи. Винаги съм бил близо до хората и се  надявам, че ще продължа да помагам  като развивам града.  Благодаря за топлите думи на г-жа  Йорданка Фандъкова.  Ще остана да работя за София!", приветства присъстващите и кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

 

Антон Хекимян и Татяна Георгиева от ГЕРБ-СДС зарадваха хората в златна възраст: Два нови пенсионерски клуба ще отворят в жк “Надежда” 1 и в кв. Требич - Снимка 3

 

"Много се радвам отново да бъда с вас ! С колегите, сме радработили нова Програма за подпомагане на пенсионерските клубове, в която да има възможност за финансиране на празници, тържества и  други социални дейности. Имаме "Надежда", защото имаме вас – хората на града. Нашата грижа за вас продължава, защото вие сте истинската ценност в нашата работа.", допълни настоящият председател на СОС Георги Георгиев.

 

Тържеството продължи с много танци и веселие, които направиха празникът по повод Денят на възрастните хора незабравим.