Отменени са всичките й срещи

Канцлерът на Германия Ангела Меркел претърпя тежък инцидент по време на каране на ски.

Информацията бе разпространена от световните информационни агенции. В резултат на инцидента, Меркел е със сериозна фрактура на таза. Според първоначалната информация, Меркел е пострадала при ски бягане. Новината за инцидента бе официално потвърдена и от нейния говорител. За момента са отменени всичките й срещи, които са били планирани. Към момента няма повече информация по случая.

[caption id="attachment_262084" align="alignleft" width="300"]Отменени са всичките й срещи Отменени са всичките й срещи[/caption]

Припомняме, че краят на миналата година бе белязан от друг тежък инцидент с известна личност, който възникна по време на ски. Многократният шампион на Формула 1 – Михаел Шумахер пострада тежко и все още продължава тежката битка за живота си. По-рано днес световните информационни агенции разпространиха информацията, че цялата истина за инцидента с Шумахер ще бъде съобщена в сряда.

Вече осем дни шампионът на Формула 1 е поставен в изкуствена кома. Състоянието му продължава да е тежко и съществува опасност за живота му, при все че за момента би могло да се каже, че е стабилно, макар леките колебания. Медиците, които се грижат за Шумахер твърдят, че състоянието му се мени непрекъснато. Не е ясно и кога легендарният пилот ще бъде събуден от изкуствената кома, в която е поставен, пише Блиц.