Несъмнено изминалата Коледа е била една от най-тежките в живота на Витомир Саръиванов след сполетялата го трагедия. Той е изгубил съпругата си Диляна, от която има две деца. Тя си е отишла от този свят, покосена от рак на стомаха, а погребението й е било броени дни преди най-светлия християнски празник – Коледа.

 

Семейството все още не може да се съвземе от тежката загуба, преживяна в момент, в който хората са се готвили за празника. Семейството не е съобщило публично, че Диляна е изгубила битката с онкологичното заболяване и поклонението е минало в тесен семеен кръг. За разлика от обичайната практика в такива ситуации напоследък, Саръиванов е избегнал публичното споделяне на мъката и последващия прием на съболезнования в социалните мрежи.

Очевидно той и семейството му, са взели решение да изживеят сами болката.

 

Жестока трагедия почерни коледните и новогодишни празници на Витомир Саръиванов

Историята на Витомир и Диляна като двойка е доста дълга – запознават се още на ученическата скамейка. Докато имал връзка с нея обаче, Витомир същевременно въртял и паралелна афера и дори решил да остане с другата дама на сърцето му. В същото време бъдещият продуцент, Нико Тупарев,  който му бил съученик, тръгнал с Диляна. После обаче влязъл в казармата и дълго не се виждал с нея, което довело до раздялата им.

 

Така момичето постепенно се сближило отново с Витомир и този път двамата дори стигнали до брак. По онова време доста двойки от компанията им си разменяли партньорите и до ден днешен никой на никого не се сърдел, дори продължавали да се събрат за купони.

 

Макар връзката на телевизионера и съпругата му никога да не е вървяла по мед и масло, двамата продължаваха да са заедно до края. Веднъж обаче стигнали почти до развод – това се случило, когато Витомир бил щракнат от папараци с любовница. В продължение на месеци, Диляна не могла да му прости и се наложило той да спи по хотели и при приятели. В крайна сметка тя го прибрала обратно и оттогава не са имали дълбоки драми.

 

Драмата, която слага тежък печат върху целия им живот е болестта на дъщеря им Марина, която е с 4-години по-малка от 23-годишния им син Стефан. Девойката страда от много редкия синдром на Уилямс, който се изразява в забавяне на развитието. След появата й на бял свят, Диляна, която иначе се занимава с реклама, се отказва от кариерата си и си остава у дома, за да се грижи за децата. Работи и в пациентската организация за болестта на дъщеря си. До смъртта си дава всичко, на което е способна, за да се чувства момичето като всички останали.

 

В живота на родния Фродо, както наричат Витомир заради физическата му прилика с актьора, изиграл този герой в кинохита Властелинът на пръстените“, има и друга драма – губи баща си едва на 1 годинка, след като бива блъснат от пиян шофьор, който го убива. Загубата на съпругата му, е поредният тежък удар от съдбата, който е принуден да понесе.

Източник: Уикенд