Ясновидката на родните звезди Руми Атанасова напусна внезапно този свят в нощта на 20 срещу 21 юли. Тя издъхнала в дома си във Валенсия, Испания, където живееше от години.

 

Близките й разкриват, че нищо не предвещавало внезапната кончина на окултната дама. За нея се знаело, че била влюбена в две неща – живота и съпруга си Тинчо, който бил почти 15 години по-млад от нея. Двамата подписали едва преди няколко месеца.

 

Ясновидката отбелязала пред близките си, че напоследък се чувства отпаднала, но предположила, че е настинала. Била сигурна, че с предписаните й медикаменти ще се изправи отново на крака. Дори била убедена, че седмицата от 17 до 23 юли е изпълнена с положителни емоции, чийто заряд ще обхване всички зодии. Преди фаталния ден говорила с почти всички близки и била в добро настроение.

 

Завърнал се рак погуби ясновидката Руми Атанасова

Внезапната й смърт попарила съпруга и приятелките й. Преди години тя успя да победи тежко онкологично заболяване и след продължителна ремисия се чувстваше добре. Мина през безгрижен в здравословно отношение период и дори срещна любовта на живота си Тинчо, когото поставяла над всичко. Неочаквано обаче ракът се завърнал и тя отново тръгнала по терапии, а любимият й мъж бил непрекъснато до нея. Коварна лятна настинка обаче сложила край на всичко.

 

Никой не очаквал, че тежката болест ще я покоси с нова сила. Наложило й се да подстриже някогашните красиви руси коси късо като момченце, но запазила духа си несломим.

Най-добрата й приятелка – журналистката Антоанета Титянова я определя като неуморима и неотразима, жена без аналог и огромни духовни познания, които непрекъснато обогатявала.

 

Зрителите я знаят, тъй като беше лице на няколко телевизии. Определяше себе си като окултен наблюдател и обичаше да разговаря с хора от областта на изкуството, не харесваше политиците, макар че се интересуваше и от политика.

Източник: Уикенд