Всички отдавна знаят, че в семейство Съсекс Меган винаги има последната дума. Херцогинята има властен характер, на който се подчинява дори съпругът й, синът на краля на Великобритания. Хари винаги следваше примера на Меган и понякога това му струваше твърде много.

Това се случи с решението да напуснат кралското семейство. Меган настоя, а Хари просто не можеше да й откаже. Но наскоро херцогът реши открито да се изправи срещу съпругата си. Според запознати това завършило с огромен скандал, но Меган все пак послушала Хари.

Херцогинята на Съсекс скоро ще има ново шоу, което ще излезе в Netflix. Там Меган планира да говори за грижите за дома, градината и готвенето. Според замисъла на Маркъл и продуцентите, в това шоу херцогинята трябваше да се появи с децата си Арчи и Лилибет. Меган знае, че показването на наследници, които не са виждани от години, е най-добрата маркетингова стратегия за популяризиране на шоуто. Но съпругът й беше категорично против и той има своите основателни причини за това.

Според хора, близки до двойката, херцогът буквално е забранил показването на общите им деца в шоуто, защото си спомня колко трудно е било за него и брат му принц Уилям да бъдат постоянно пред камерата на тази възраст. Освен това Хари просто мрази папараците и участието на деца в шоуто определено ще привлече вниманието на пресата към тях.

Херцозите с децата на 3-ия РД на принцеса Лилибет

Освен това херцогът на Съсекс разбира, че този ход ще изглежда странно от тяхна страна. Те дори не показват децата си на собствените им баби и дядовци. Крал Чарлз никога не е срещал най-малката си внучка, принцеса Лилибет. Следователно участието на деца в шоуто може да се възприеме от кралското семейство като поредната обида.

Източник: wday.ru