Юлияна Дончева очаква дете от бореца Станислав Недков-Стъки

Юлияна Дончева разкри пола на детето, което очаква. В предаването "Жените говорят" по ТВ7 бившата депутатка сподели, че очаква син от съпруга си, бореца Станислав Недков-Стъки. Това ще бъде първа рожба за него и второ дете за Юлияна Дончева, която вече има още един син, на 19 години, от първия си брак.

[caption id="attachment_404789" align="alignleft" width="300"]Юлияна Дончева и съпругът й Юлияна Дончева и съпругът й[/caption]

Водещата разкри още, че се чувства идеално и няма никакви оплаквания. Юлияна Дончева забременя след ин витро процедура след като направи няколко опита. Екс депутатката изтъкна неведнъж, че се надява с тази си постъпка да вдъхне надежда на всички жени, че никога не е късно да станат майки.

Юлияна Дончева разкри още, че след като в продължение на четири години се е опитвала да забременее, но без успех, се разплакала, когато най-накрая процедурите се оказали успешни. Водещата споделя още, че не смята да повтаря същата грешка като при първата си бременност, а именно - да работи до последно.

"Тогава бях станала 100 килограма и много трудно възвърнах предишната си фигура", откровена е Юлияна Дончева, научиха от БЛИЦ.