Славата на Станка Ангелова, известна още като „чудотворката от Златица“, се разнася още от времето на тоталитаризма, когато ясновидството било строго забранено. През 1987 г. милиционери отиват да я арестуват заради това, че врачува, но тя ги втрещява с потресаващи лични неща – заръчва на едно от ченгетата да се прибира веднага у дома, че жена му започнала да ражда и трябва незабавно да я заведе в болницата, за да не изгубят бебето.

 

Твърди, че е достатъчно да постои срещу някого, за да усети вибрациите му. По този начин улавя картини от живота му, без усилия. За нея няма проблем да види бъдещето, ако човекът срещу нея е почтен и вярва в Бога и възмездието.

 

Приела е ясновидството като отговорност и обет в службата на другите. Винаги, когато предсказва, вниква в енергийния информационен поток. Категорична е, че всеки е предопределен за нещо, а нейната дарба е да информира за нещата, които могат да се случат или да се избегнат.

Хората най-често я посещават при кражби, злополуки, болести, нещастия, разводи… При стрес и заекване лее куршуми, премахва родови проклятия и магии. Често хората мислят, че имат направена магия, но всъщност се нуждаят от медицинска помощ, диагноза и лечение. Освен със собствените си грешки, човек се сблъсква с негативизма на околните.

 

Твърди, че в нередки случаи човек си прави автомагия – правят си блокажи. Хората ходят объркани при нея и не знаят накъде да поемат, за да излязат от омагьосания кръг.

 

Определя магията като вмешателство над човешкото биополе, което прави човека неузнаваем. Променя начина му на мислене, на действие, дава друга насока в живота. Като най-страшни определя родовите проклятия.

 

Истина е, че лошите мисли могат да разболеят човек, а положителните – да го излекуват.

Родните политици също се интересуват от ясновидство, тъй като и те са хора като всички нас, признава Ангелова. Колкото и изненадващо да звучи, се оказва, че лекарите са сред най-вярващите хора. Политиците пък я посещават най-вече преди избори, тъй като се интересуват дали ще спечелят и какво трябва да направят.

 

Според ясновидката, тази година ще имаме истинска зима – по-студена и тежка. По отношение на епидемиите – нищо ново, старите вируси и обичайната грипна вълна.

 

В управлението не ни очаква нищо ново, ако хората не си направят труда да отидат до урните.

Военните конфликти в световен мащаб ще продължат и още има риск от разрастването и глобализирането им, особено в Израел, където се задава война. Ситуацията в Украйна също няма да се разреши в близката година. В Щатите всичко е на кантар, решава се в последните дни, но все пак Тръмп няма да спечели, тъй като има силно обединение срещу него.

Източник: Уикенд