Кание Уест и спорната му нова съпруга Бианка Цезори бяха позорно изгонени от Италия и имат забрана да използват водни таксита във Венеция. Причина за това е скандалното поведение на американците, които са си позволили да се отдадат на похотливи ласки във водно такси, пред очите на всички.

 

Италия е консервативна държава и моралът там е на много високо ниво. Извън снимачната площадка разголването не се толерира и дори звездите знаят това. Италианците бяха изключително възмутени, когато снимките на Кание и Бианка видяха бял свят. "Това е абсолютно неприемливо. Запазете интимностите за хотелската си стая. Подобни изяви на обществени места са недопустими", коментират в мрежата.

 

Компанията за водни таксита, в едно от които двойката беше заснета да извършва въпросните действия, излезе с изявление, че не позволяват на Кание и Бианка повече да използват услугите им. "Извършване на подобни актове публично се наказва с глоба и арест. Нашият капитан е трябвало да следи трафика във водите, а не да гледа какво правят двамата пътници, още повече, че имало и трети човек на борда, който е възпрепятствал неговата наблюдателност. В противен случай той веднага е щял да подаде сигнал за нарушението. Недопустимо и крайно обидно поведение. Семейство Уест не са желани повече на нашите превозни средства", казват от компанията.

 

В Италия не се толерира и ходенето с оскъдно облекло, а прозрачните тоалети на Бианка, както и навикът на Кание постоянно да я съблича, провокираха обвинения, че семейство Уест нарушава системно закона. Граждани дори настояха двойката да получи забрана за влизане в Италия, тъй като нито се съобразява с морала и етиката на страната, нито с местните културни особености, което е абсолютно недопустимо...