Владо Данаилов не съжалявал за смъртта на половинката на Ламбо

Владо Данаилов се изцепи за пореден път неподготвен по темата за кончината на Мария Данаилова.

Извънбрачният син на Стефан Данаилов заяви, че не съжалява за смъртта на Мария, тъй като вярвал във Всевишния. Според Владо Данаилов всичко това, което се случва с хората е в резултат на неговата воля. Тези думи изрече в предаването „ДикOff” по Нова тв по повод смъртта на половинката на баща му.

Владо Данаилов е убеден, че хората са на земята, за да се превърнат от парче месо в парче светлина.

[caption id="attachment_410401" align="alignright" width="300"]Владо Данаилов не съжалявал за смъртта на половинката на Ламбо Владо Данаилов не съжалявал за смъртта на половинката на Ламбо[/caption]

Към днешна дата извънбрачният син на Стефан Данаилов-Ламбо е в Щатите, където се подвизава като масажист. Поради тази причина, той даде интервюто си за предаването на Сашо Диков по скайп. Владо Данаилов очевидно бе наясно, че думите му ще предизвикат нова вълна на недоволство и затова подчерта, че не се притеснява от това, което говори.

Преди време синът на Ламбо заяви по негов адрес, че няма да спре да работи, докато „не пукне”. Владо Данаилов се опита да оправдае изцепката си, заявявайки, че българският му език е на ниво втори клас и поради тази причина се е получило скандалното изявление. А дали някой му повярва?! Той все пак призна, макар и с половин уста, че съжалява за тези думи и дори се извинява за тях. В допълнение Владо Данаилов посочва, че ако хората вникнат по-дълбоко в думите му, ще разберат какво всъщност е имал предвид, когато ги е изрекъл. Ако обаче гледат само повърхностно на тях, ще чуят само думите, както вероятно се е получило според него.

Всъщност сина на Стефан Данаилов се опитал да каже, че наистина работи много и е като „алкохолик в работата” (вероятно има предвид работохолик). Той категорично отрече твърдението, че майка му – Ирен Кривошиева го е призовала да не убива баща си с думи, както бе тиражирано в медиите. В заключение Владо Данаилов посочи, че не съжалява нито за смъртта на половинката на Ламбо, нито за рака на баща си, тъй като не е виновен за тях, пише pik.bg