Вечно усмихнатият и уж любезният Венелин Петков всъщност се оказа скрита лимонка.

 

Никой не може да повярва какво причини той на майката на двете си деца – Николета Маданска.

 

Както вече стана ясно, двамата се разделиха. Запознати твърдят, че раздялата е настъпила непосредствено след появата на втория им син на бял свят. Също така прави впечатление, че всички публикации, които Маданска качва в социалните мрежи, не са от Бистрица, а от Лозен, където се намира жилището на родителите й.

 

В последно време тя може да бъде забелязана често да разхожда двамата си сина из парковете. Николета Маданска е категорична, че те са любовта на живота й, както и нейното най-голямо богатство.

 

Вероятно мнозина биха се запитали как пък веднъж не спомена, че Венелин Петков й липсва. Ами няма как да й липсва, предвид това, което й е причинил. Оказва се, че той си е абсолютно скрита лимонка и за изненада на всички изглежда е непоправим Дон Жуан.

 

Оправданието му при раздялата с бившата му колежка и възлюбена Гена Трайкова бе, че тя е отдадена на кариерата и отказва да има деца. Е, Николета Маданска му роди не едно, а две деца и пак не можа да му угоди. Освен това мълвата носи, че бившият новинар имал много тежък характер, който напоследък красавицата издържала все по-трудно.

Източник: standartnews.com

Венелин Петков се оказа скрита лимонка! Няма да повярвате какво причини на Николета Маданска