Бившият премиер Бойко Борисов изрева, че единствената му дъщеря Венета, е пометнала.

 

Като причина, той посочи огромният стрес, който й е бил причинен по време на ареста му. Тогава дъщеря му била бременна, но за съжаление детето не могло да види бял свят, защото покрай всички драми, които се случиха в семейството му, тя пометнала.

 

И все пак на 3 ноември, Бойко Борисов стана дядо за трети път, след като Венета го дари с внучка, която носи името Виктория. Успяла да запази бременността си в пълна тайна.

Борисов е възмутен от факта, че въпреки жестоката драма, която бившите вече управляващи в лицето на Кирил Петков, причинили на семейството му, не казали дори едно „Извинявай“.

 

Дори не показали поне малко неудобство заради това, че целият този цирк се разиграл пред децата и внуците му. Недоумява за какво са били нужни тези демонстрации.

Борисов разкрива, че на 17 март преминал през деветте кръга на ада, когато дъщеря му (вече бременна) се превивала на две от болки до прозореца и гледала как го отвеждат. Малко преди това била изгубила плода си.

 

Категоричен е, че ако се беше случило нещо с Венета, никога нямало да им го прости. Към днешна дата единствената дъщеря на Бойко Борисов и зет му Иван, са родители на три деца.

Източник: retro.bg

 

Трагедия в семейството на Бойко Борисов

Трагедия в семейството на Бойко Борисов - Снимка 2