Златка Димитрова е съкрушена от жестоката трагедия, която я сполетя

Плеймейтката Златка Димитрова преживява най-жестоката трагедия, която може да бележи една жена. Тя загуби детето си. Злати съобщи траурнатата вест късно снощи във Фейсбук. Тя помоли всички да прояват разбиране в този тежък за нея момент.

Златка Димитрова събра сили да пожелае много щастие не само на доброжелателите си, но и на зложелателите си. Тя заяви, че вярва в Бог и въпреки нещастието, което я сполетя е убедена, че той ще бъде милостив към нея и отново ще я дари с детенце.

[caption id="attachment_418752" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова загуби детето си[/caption]

Приятелите на Черната Златка са съкрушени от лошата вест я подкрепят в този толкова тежък момент за нея. Съболезнования на плеймейтката изказаха Венета Райкова, Николета Лозанова и Алисия, които са сред хората, подкрепящи Златка Димитрова в този толкова болезнен момент за нея.

Злати не разкрива подробности около трагедията. Нейният първороден син трябваше да се роди след около 2 месеца. Миналата седмица Златка Димитрова обяви, че ще роди с операция заради здравословния проблем, който има със сърцето. Все още не е ясно дали това има отношение към трагедията, сполетяла плеймейтката, пише ПИК.

Златка Димитрова възнамеряваше да кръсти сина си на своя любим Миро.

Екипът на razkritia.com поднася своите съболезнования на Злати.