Издъхна една от най-талантливите участнички в първия сезон на Х фактор

Музикалният формат Х фактор бе почернен от трагедия.

Организаторите на формата съобщиха, че една от най-талантливите красавици, която остави трайни отпечатъци у зрителите по време на първия сезон на Х фактор в България, е издъхнала.

22-годишната русокоса красавица Боряна Тихолова, която освен с красота успя да впечатли публиката и журито с певческите си способности, е издъхнала в резултат на усложнения от менингит. Погребението на една от най-запомнящите се личности от формата Х фактор е било вчера. Виртуалното пространство се изпълни със снимки и клипове на Боряна, пише pik.bg.

[caption id="attachment_435459" align="alignright" width="300"]Издъхна една от най-талантливите участнички в първия сезон на Х фактор - Боряна Тихолова Издъхна една от най-талантливите участнички в първия сезон на Х фактор - Боряна Тихолова[/caption]

Междувременно в музикалния формат се разигра и друга драма. Сочената за фаворитка за голямата награда на Х фактор – Невена Пейкова е изгубила баба си. Чаровницата не можа да скрие от публиката драмата, която преживява, а сълзите й трогнаха не само зрителите на шоуто, а и журито.

Саня Армутлиева пък призова публиката да подкрепят Невена, чиято баба е издъхнала в сряда. Момичето не може да скрие тъгата от загубата на баба си и изплака през сълзи, че много я е обичала и много я боли от тази загуба. Тя разкри, че възрастната жена е искала само да я дочака да я види на финала на музикалното шоу, но за съжаление желанието й не се е сбъднало.

Невена Пейкова изпълни песента на Джон Бон Джоуви – „Винаги”, а всички от журито я изслушаха с просълзени очи. Саня Армутлиева пък заяви, че е възхитена от силата, която Невена, е намерила в себе си, за да превърне тъгата в енергия, пише vsekiden.com.

Талантливият Мирян, който преди дни напусна шоуто след зашеметяващо изпълнение пък писа на страницата си в социалната мрежа, че е очаквал именно този развой на събитията. При все, че се превърна във фаворит на публиката, талантливият младеж не получи „Да” от Мария Илиева да продължи надпреварата, а участието му приключи с Къщата на съдиите. Заради истерията от елиминацията му, менторката в крайна сметка преосмисли решението си и отново го върна, пише bliasak.bg.