Николаос Цитиридис не е на себе си, след като остана без дясната си ръка.

След повече от 20 години вярна служба в bTV, Цветомир Семов напуска. 

Напускането му се случва в периода на масови оставки в екипа на Антон Хекимян. Под негово ръководство за по-малко от година, медията се раздели с редица от знаковите си служители. 

Сред тях бяха водещата на сутрешния блок Биляна Гавазова, новинарят Денислав Борисов, спортните журналисти Елена Яръмова и Флорина Иванова и редица други. 
Преди малко повече от година от bTV си тръгна и зам.-главният редактор на Цитиридис – Лора Крумова, която изкара едва няколко месеца в медията. 
По всяка вероятност работещите в нюзрума на bTV са имали сериозни пререкания с Хекимян или пък са получили по-добри предложения. 

Запознати от кухнята на медията издават, че екипът на Цитиридис не получава дори минимална подкрепа от ръководството. Така например трудно бихте могли да разберете кои са хората от екипа му, дори и да се разтърсите, тъй като липсват финални надписи. 
Да не пропускаме и факта, че предаването редовно изчезва от ефира, без каквото и да било предупреждение.

Както сами се досещате това се отразява пагубно на заплатите на екипа. По всяка вероятност хората от екипа на Цитиридис се чудят как да свържат двата края при дългите ваканции, които ръководството им дава с повод и без повод. Вероятно хората, които тепърва прохождат в телевизията биха се примирили с това, но не и дългогодишни служители, които са утвърдени професионалисти.

В този ред на мисли, Цветомир Семов е сред най-дълго работилите в медията. Той, заедно с актуалния програмен директор на bTV – Христо Хаджитанев са хората, които са в основата на цялостната концепция на шоуто на Цитиридис. 
Очевидно обаче на Семов му е омръзнало и е решил да се занимава с нещо друго. 

Запознати разкриват, че заедно с пиар специалиста Чавдар Петров, отварят комуникационна агенция. 
Източник: Уикенд 
 

Тежка раздяла за Николаос Цитиридис