Бившата плеймейтка Светлана Гущерова разкри кошмарни тайни за тримата си наследници.

 

Тя твърди, че към днешна дата е щастлива многодетна майка и съпруга. Оказва се обаче, че и трите й отрочета започнали живота си на тази земя по трудния начин.

 

В студиото на Алекс Сърчаджиева тя разказа за преживения от нея кошмар при раждането на дъщеря й Анелия Добромира, както и за трудностите, с които се е сблъскала в първите дни от появата на останалите й две рожби.

 

Светлана сподели, че и трите й отрочета са започнали живота си на този свят в кувьоз.

Анелия поела първата си глътка въздух в осмия месец, което е най-опасното.

Родила я секцио. Малко след раждането докторът я информирал, че ще се наложи детето да остане в кувьоз за няколко дни. Успокоил я, че разполагат с добри специалисти, които ще се погрижат за него.

 

На другия ден й позволили да види дъщеря си. когато тръгнали заедно със съпруга й Християн, не можела да повярва, че толкова много деца са в кувьози. Станало й лошо от гледката и припаднала. Най-силно впечатление обаче й направило бебчето, което било в съседния на този на дъщеря й кувьоз.

То нямало и 600 грама. Освен това никой не посетил това дете през цялото време, докато Светлана навестявала дъщеря си.

 

Тя се поинтересувала защо никой не идва при него и се оказало, че родителите му го изоставили, защото е в кувьоз.

И до ден днешен проверява постоянно децата си дали дишат, предвид, че са се родили с проблеми с белите дробове. Старае се всичко около леглата им да е разчистено и дори си е купила апарат, който отчита дишането.

Източник: secret.bg

Светлана Гущерова разкри кошмарни тайни за децата си