Дългогодишният спаринг партньор на Кубрат Пулев е с доста интересна биография

Спаринг партньор на боксьора Кубрат Пулев едва не изгуби живота си.

Джудистът Петър Аралски едва не загинал в зверската катастрофа, която станала на автомагистрала „Тракия”. Спаринг партньорът на Кубрат Пулев написа в профила си в социалната мрежа, че Бог го е запазил жив след това, което е преживял.

Той описва, че мантинелата е минала през купето на лъскавото му возило, но за щастие се е разминал само с отрязан наполовина пръст и един счупен пръст.

[caption id="attachment_436616" align="alignright" width="300"]Дългогодишният спаринг партньор на Кубрат Пулев е с доста интересна биография Дългогодишният спаринг партньор на Кубрат Пулев е с доста интересна биография[/caption]

При все, че автомобилът, с който се е движил спаринг партньорът на Кубрат Пулев е бил брониран и е двойно по-тежък от обикновените коли, се е превърнал в смачкана консерва. Аралски все още не може да повярва, че е жив и не може да си обясни как се е промушил през малката дупчицата на предното стъкло като гледа в какво окаяно състояние е автомобилът му.

Джудистът е изключително благодарен на непознат мъж, който е проявил огромна смелост и му е подал ръка, за да го измъкне, при все че е имало теч на бензин от автомобила и е съществувала опасност да се взриви. Петър Аралски моли във Фейсбук профила си, ако неговият спасител чете тези редове, непременно да му се обади. Спаринг партньорът на Кубрат Пулев е категоричен, че Бог е велик, след като е видял смъртта очи в очи. Въпреки всичко обаче той е успял да оцелее.

Очевидно Онзи горе е искал да му даде отново шанс като е проявил великата си милост, за което му е много благодарен. Аралски заключава словоизлиянието си с думите „Жив съм, усещането е ...”. Запознати припомнят, че младият мъж е с доста любопитна биография. Той е възпитаник СУ „Св. Климент Охридски” във факултета по Богословие и шампион по джудо. Преди шест години той стана носител на боксовата купа на България в най-тежката категория – над 91 кг. Освен това дълги години той е единствения спарниг треньор на Кубрат Пулев, преди да се премести в професионалния бокс, пише pik.bg.