Софи Маринова използва аборта си, за да печели париСофи Маринова не спира да разправя колко страда от загубата на детето си докато мята гьобеци из кръчмите

Софи Маринова прави добър бизнес от загубата на бебето си. Певицата набързо забрави колко е съсипана от аборта, който беше принудена да направи, и вече мята гьобеци из кръчмите на страната. Всъщност, певицата се справя учудващо добре с осребряването на личната си трагедия.

[caption id="attachment_435188" align="alignright" width="300"]Софи Маринова Софи Маринова[/caption]

Заради драмата покрай загубата на бебето, Софка предизвика огромен интерес сред феновете, а това естествено, се отрази и на поканите й за участия. Които буквално заваляха едно след друго, тъй като собствениците на заведения искат да се възползват от любопитството на феновете към звездата. Самата певица очевидно няма нищо против да осребрява драмата си и с удоволствие приема всички предложения за участия.

Макар първоначално Софи Маринова да твърдеше, че е съсипана от загубата и не желае да излиза от дома си, изпълнителката бързо бързо забрави за тъгата си. Преди няколко дена ромската перла беше забелязана да мята гьобеци върху маса в заведение в Банско, където беше на участие заедно с колегата си Тони Стораро.

Освен, че цяла вечер не спря да се кълчи, чалгаджийката се наливаше с доволно количество ракия, научиха от hotarena.net. И по нищо не изглеждаше като жена, страдаща заради загубата на детето си, коментират свидетели на случката.

"Беше доста весело, никой не би предположил, че в живота й се е случило нещо тъжно", втрещени са хората, видели разюзданото поведение на Софка. Припомняме ви, че Софи Маринова изненадващо обяви, че е бременна в края на миналата година. След което още по-изненадващо заяви, че се налага да направи аборт, понеже бременността й е извънматочна.