Всевъзможни слухове витаят около личния живот на актьора Иво Аръков.

 

След като дълго време пази личното си пространство в тайна, очевидно вече е усетил, че е готов да разкрие съкровените си тайни пред обществото.

 

От думите му става ясно, че покойната му съпруга е от руски произход и се е казвала Евгения Браун. Актьорът я наричал Женя. Двамата са били набори – родени през 1988 г.

 

Тя живеела в Лондон, където завършила и висшето си образование. Двамата се запознали именно там, след като той се отдръпна от актьорството и взе решение да напусне България през 2016 г.

Споделя, че малцина са наясно с факта, че е губил скъпи за него хора по време на снимките на „Съни бийч“.

 

Запознанството му с Евгения дошло след раздялата му с Мика Стоичкова. Двамата били много щастливи, докато блондинката не решила и тя да става актриса. Докато той планирал да имат деца, тя се заела да гради актьорската си кариера. Решили се на временна раздяла, но Аръков се прибрал в България и така раздялата им станала постоянна. Така стигнали до извода, че най-добре би било всеки от тях да тръгне по своя си път.

 

Преди малко повече от година, Аръков получил телефонно обаждане от брата на Евгения, който й съобщил, че тя вече не е между живите. От тогава досега, той не спира да си задава въпроса как точно е издъхнала тя. Не крие и че има съмнения, че е била убита.

 

Иво Аръков признава, че след тази трагедия се чувствал като изгубил почва под краката си. Бившата му съпруга е била жената, която е обичал с цялото си сърце и душа.

Разделили се преди да се разведат с надеждата, че раздялата им ще е кратка.

 

Споделя, че ако сега има възможност да се срещне отново с нея, първото нещо, което ще направи е да й се накара. Ще й каже, че е бил прав и не е било нужно да преминава през всички тези гнусотии, свързани с актьорската професия. Той обаче разкрива, че й е простил, макар и доста, след като се развели.

 

И до днес смъртта й тъне в мистерия. По думите му отзивчивостта на полицията в Лондон е толкова „голяма“, че му казали, че никога няма да научи какво се е случило.

Иво Аръков категорично отказва да коментира, че вероятно е издъхнала от насилствена смърт и допълва, че причината в никакъв случай не е COVID-19.

 

Заради разкритията, направени преди време от Аръков, че Евгения е изпаднала в депресия след раздялата им, мнозина останаха с впечатлението, че тя е посегнала на живота си.

Източник: Уикенд

Смъртта на бившата съпруга на Иво Аръков е обгърната в мистерия

Смъртта на бившата съпруга на Иво Аръков е обгърната в мистерия - Снимка 2