В полицията са подаден три сигнала за изчезнали хора след потопа във Варна

За сега няма откри други жертви на потопа във Варна. Екип от водолази се включи в издирването на загинали след потопа, който заля Варна този четвъртък. Отчаяна жена обикаля улиците на "Аспарухово" и моли за помощ, съобщава варненският сайт Петел.бг. Плачещата жена носи със себе си снимка на малко момченце, което според думите й е син на нейна братовчедка. Преди няколко дни братовчедка й дошла на гости на свои роднини в Аспарухово.

Сред жертвите на потопа във Варна е и баба на изчезналото момченце. То е на 6 годинки и се казва Марин Добрев. Детето е в неизвестност след потопа. Майката на изчезналото момченце е в тежко състояние. От думите на нейната братовчедка става ясно, че потопът е отнел живота на другото й дете.

[caption id="attachment_413803" align="alignright" width="300"]потопа във Варна Две деца са в неизвестност след потопа във Варна[/caption]

В полицията в морската ни столица са постъпили три сигнала за изчезнали хора след водния апокалипсис. Сред изчезналите има две деца. Трупът, който беше открит в петък, все още не е идентифициран. Вероятно тялото е на една от безследно изчезналите жени, чиито близки са подали сигнал в полицията.

На гражданите, преживели ужаса от потопа във Варна, ще бъде оказана психологическа помощ. На тяхно разположение ще бъде екип от специалисти, пише bnews.bg.