Слави Трифонов избухна в социалните мрежи и направи доста изненадващи разкрития за Кирил Петков. Шоуменът даде открит микрофон на избирателите си, които можеха да му задават въпроси по време на жива връзка в социалната мрежа Фейсбук.

По време на срещата Трифонов коментира някои щекотливи въпроси, относно Бойко Борисов, Кирил Петков и Ицо Хазарта. За Борисов той сподели, че в началото на кариерата му като политик били приятели, но грозни слухове, че Слави иска имот ги скарали. "Започна да говори, че съм искал имот и затова сме се скарали. Така приключиха отношенията ни, приятелството ни свърши...", коментира той. И допълва, че въпреки това смята, че за Борисов ще гласуват доста хора на изборите. "Той има харизма и това е неговият път явно", коментира още шоумена.

 

За Кирил Петков Трифонов не пести "комплименти" дори и по повод изявата му в Би Ти Ви миналата вечер. "Този човек очевидно не е на себе си и говори откровени лъжи, на които обаче и вярва. Знаете ли, че искаше да направи Корнелия Нинова председател на Народното събрание. Аз отказах, защото е обвързана със статуквото и настоях за ново и непознато лице. Когато Нинова ми потърси сметка защо не съм подкрепил избора й, аз я попитах "А ти защо искаш да ставаш председател на НС? Не аз, партията иска!". В крайна сметка се наложих и Никола Минчев пое парламента. Иначе и до днес щеше да си е редови партиен член някъде из задните редици", завършва той.

Слави коментира и поведението на Ицо Хазарта. "Идвал ми е на гости два пъти - единия път беше видимо дрогиран, а вторият - пиян. Като артист той може да си позволи подобно поведение. Като политик - в никакъв случай. А още по-малко да лъже", добавя Слави.