Година след фаталния октомври, в който Денис Теофиков напусна този свят, изплуваха скандални разкрития за смъртта му.

 

Припомняме, че тогава поп фолк гилдията бе покрусена, че губи един от най-талантливите си изпълнители. Въпросите, свързани с кончината му, около която имаше доста неизвестни, вече започват да откриват своите отговори.

 

Според запознати Денис Теофиков по нищо не е показвал безпокойство, преди фаталния полет на 24 октомври. Специалисти издават, че факта, че в белите му дробове не е била открита кръв издава, че той не е бил под стрес. Това означава, че версията, че е бил бутнат от някого, автоматично отпада.

 

На практика това означава, че водещата версия на този етап остава „склоняване към самоубийство“. Към нея навеждат показанията на хората, които бяха разпитани по случая. Освен това в кръвта на младия певец не са били открити следи от наркотични вещества.

 

След трагедията стана ясно, че Денис се е борил със сериозни паник атаки. Освен това в последните си месеци живот на тази земя, бил изпаднал в тежка депресия.

След кончината му негови близки разкриха, че е посещавал евангелистката църква, където е срещнал пастор, помогнал му да открие Господ. Именно въпросният пастор е отслужил службата на погребението му.

Източник: lupa.bg

 

Скандал! Кой би могъл да предположи, че зад смъртта на Денис Теофиков стои...