Актрисата Памела Андерсън направи скандални разкрития за Силвестър Сталоун, които могат да му костват брака. Звездата от „Спасители на плажа” заяви, че преди време Слай й предложил къща и порше на стойност един милион долара, за да му бъде любовница.

Признанията Памела прави в документален филм за живота си. По думите й, тя е била на върха на славата си в Холивуд, когато актьорът от „Роки” и „Рамбо” й направил оферта за вакантното място на приятелка номер едно.
 

Тя твърди, че известният актьор й предлагал имоти и луксозен автомобил, за да бъде негово гадже.

„Той ми предложи порше и апартамент, за да бъда негова приятелка номер едно. Попитах го дали това означава, че има приятелка номер 2? Не отговори, но ми заяви, че това е най-добрата оферта, която бих получила в Холивуд. А аз просто търсех любов и не исках нищо друго”, спомня си с усмивка актрисата.


Агентите на Сталоун обаче отричат тези обвинения. Говори се, че актьорът е бесен и силно притеснен, че изявленията на дивата могат да доведат до развод със съпругата му Дженифър Флавин. Още повече, че само преди няколко месеца тя подаде молба за прекратяване на брака и после я оттегли след хиляди молби от негова страна. Със сигурност ударът от страна на Памела няма да подобри отношенията им.


„Изявлението на Памела Андерсън за Слай е невярно и изфабрикувано. Г-н Сталоун е категоричен, че никога не й е отправял подобни предложения“, казват те. Дали Памела ще разведе Слай, или Дженифър ще преглътне и този скандал – предстои да видим.