Те далеч не са образец за идеалното семейство, но въпреки това изглеждат по-сплотени от всякога. На червения килим в Кан актьорът Ричард Гиър се появи за първи път със съпругата си Алехандра Силва и сина си Хоумър. Първородният му наследник от брака му с Кери Лоуъл, явно е много отдаден на новото си семейство, щом прие да се появи пред обществото.

Ричард наскоро даде интервю, в което сподели, че понякога се притеснява да излиза със съпругата си, защото зад гърба им непрекъснато се шушука заради разликата в годините им. Този път обаче двойката се радваше на овациите на публиката, както и на одобрението на аудиторията, тъй като бяха подкрепени от най-големия син на актьора. Който гордо стоеше до мащехата си и баща си, без да се притеснява за каквото и да било.


Актьорът демонстрира доста открито любовта си към третата си съпруга, както и привързаността си към първородния си син. А най-любопитен беше фактът, че съпругата и синът му го придружаваха и по времето на официалното представяне на филма, заедно с целия актьорски състав. Което предизвика съмнения, дали младият Хоумър Джеймс няма също амбиции за изяви в киното. И не е тръгнал по стъпките на известния си баща...